NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !

Zoznam želaní je prázdny
Shimano Navijak Stella FK C5000XG

Shimano Navijak Stella FK C5000XG

Cena
660,00 €

Absolútna dokonalosť medzi prívlačovými navijakmi!

Výrobca:
Shimano

Absolútna dokonalosť medzi prívlačovými navijakmi! Shimano Stella je už roky pojem medzi prívlačiarmi a inak tomu nie je ani pri novej verzii s označením Stella FK. Práve tento model dosiahol nový vrchol pri použití najmodernejších technológií, vysokej inovácie a praktických skúseností z lovu rýb.

Navijak Stella FK prešla Infinity Evolution teda absolútne precíznym vývojom čím sa podarilo vytvoriť diamant medzi prívlačovými navijakmi. InfinityXross prevodovka predčila už tradičnú a doteraz používanú prevodovku Hagane a to najmä v odolnosti, sily v extrémnych situáciách a celkovej životnosti, čím sa podarilo dostať tento navijak o ďalší level vyššie. Ďalším skvostom je ešte pomalšie a dokonalejšie ukladanie vlasca InfinityLoop, ktoré extrémne precízne ukladá vlasec či šnúru čo sa opäť prejavuje na dĺžke a presnosti náhodov.

Unkátnym je pri tomto navijaku aj špeciálny prevod InfinityDrive, ktorý viac redukuje tlak čo pocítite najmä pri zdolávaní väčších rýb alebo nahadzovaní s väčšími nástrhami. Výraznou premenou prešla aj rolnička s celým okolím Anti-Twist Fin, ktorej tvar a celkové spracovanie sa vytvorilo tak aby maximálne redukovala krútenie a aby sa pri prechode vlasca na cievku dosiahla absolútna efektivita. Asi najväčšou zmenou je však u Shimana nová brzda Duracross, ktorá prináša novú dimenziu hladkosti, sily a odolnosti pri akomkoľvek boji s rybou. Celkovo navijak disponuje až 13 špičkovými ložiskami, ktoré z neho robia "nadupanú mašinu".

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart