NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !

Zoznam želaní je prázdny
Navijak Shimano Alivio FA 10000

Navijak Shimano Alivio FA 10000

Cena
49,00 €

Prvá vec, ktorú si pri tomto navijaku všimnete je elegantné čierne matné telo a naleštené kovové vložky.

Výrobca:
Shimano

Prvá vec, ktorú si pri tomto navijaku všimnete je elegantné čierne matné telo a naleštené kovové vložky. Vyzerá draho - ale nie je to zďaleka pravda. Navijak Alivio je vstupnou úrovňou radu P3 a zatiaľ čo náklady môžu byť veľmi priaznivé, kvalita určite nie je nízka. Tento navijak s prednou brzdou umožňuje nádherne precíznu kontrolu vlasca pri zdolávaní veľmi bojovných veľkých rýb.

Nový rotor špeciálneho tvaru sa otáča s neuveriteľnou hladkosťou a jedno guličkové ložisko a jedno hlavové ložisko fungujú v perfektnej harmónii s prevodmi, čím dochádza k výkonu, ktorý za túto cenu nenájdete u žiadneho iného výrobcu.

Za cenu pre začiatočníkov dostanete pevný a spoľahlivý navijak s obzvlášť? vynikajúcim výkonom po dlhú dobu. Pokiaľ ho kúpite pre svoje dieťa, sľúbte nám, že ho nebudete používať sami!

  • Zinok tlakovo liaty hliník
  • Warispeed
  • Super stopper 2
  • Dyna balance
  • Power roller
  • Biogrip

P3-system

  • P3 ZNAMENÁ: SILA – PRESNOSŤ – VÝKON

Toto je perfektný popis nového radu ekonomických navijakov Shimano. Naše svetovo preslávené prevody majú neprekonateľnú povesť pokiaľ ide o pevnosť a životnosť a používajú sa v celom rade P3, aby jej dodali silu Shimano. Všetky navijaky Shimano vyprojektované pomocou modernej trojrozmernej počítačovej technológie známej ako 3D Cad-Cam. Rad navijakov P3 využíva túto modernú technológiu. Modely P3 sú tiež zmontované s mikrometricky presnými toleranciami, ktoré dodávajú preslávenú precíznosť Shimano. Hoci je rad P3 cenovo veľmi dostupný, navijaky úplne prekonajú ďalšie konkurenčné modely, majú väčšiu životnosť a podávajú vynikajúci výkon Shimano

Veľkosť cievky100
Počet ložísk2
Prevod4,9:1
Kapacita0,35mm/380m
Návin na jedno otočenie kľučky90cm
Hmotnosť580gr
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart